Winkelwagen

Opmerkingen?

Wij horen natuurlijk heel graag dat we ons werk goed doen. Liever horen we echter als we dingen kunnen aanpassen of verbeteren. Wellicht zijn er dingen niet helemaal duidelijk of werken bepaalde onderdelen niet zoals zou moeten. Wij vragen je om in alle gevallen contact met ons op te nemen om zo je opmerkingen met ons te delen. je kunt ons 6 dagen in de week telefonisch bereiken. Daarnaast zijn we uiteraard ook via mail beschikbaar voor je.

Klachten?

Heb je een klacht? Dat vinden wij oprecht ontzettend vervelend. Wij proberen onze klanten ten alle tijden tevreden te stellen. Mocht dat bij jou toch niet helemaal zijn gelukt dan willen wij daar graag iets aan doen. Neem bij klachten contact op met een van onze medewerkers dan zorgen zij ervoor dat er een passende oplossing wordt gevonden voor je probleem. Mocht je een klacht over onze diensten of producten willen melden dan kun je binnen 3 werkdagen antwoord verwachten.

Telefoonnummer: 0413-420717 (gratis)
Emai: info@pooltopper.nl

Onafhankelijk gekeurd op basis van 11545 beoordelingen!
  • Onafhankelijke beoordelingen
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Gecertificeerde webwinkel

sylvia,

22-05-2019 |

“Bestelde zwembadlamp was helaas niet geschikt voor ons zwembad. Communicatie daarover verliep vriendelijk en duidelijk. Keurig mailmelding over retour en teruggave aankoopbedrag, binnen twee dagen was het teruggestort. Zeer tevreden en aan te bevelen. Wij zullen zeker nog een aankoop doen bij Toppy!!”

10
Toppershops heet vanaf nu Toppy!

Dat ziet er misschien even anders uit dan je gewend bent. Toppershops is namelijk van naam veranderd, vanaf nu heten wij Toppy! En bij een nieuwe naam hoort een nieuw uiterlijk én een spiksplinternieuwe webshop.

Toppy.nl is voortaan de plek voor ons gehele zwembad-, spa-, vijver- en outdoorassortiment. Zo vind je voortaan al het beste voor buiten onder één dak! Meer over Toppy lees je hier 🎉