Winkelwagen

Het leukste voor tuin & outdoor,
geadviseerd door productexperts, en vliegensvlug verzonden door ons logistieke topteam…

Het leukste voor tuin & outdoor

Of je nu eigenaar bent van een groot gazon of een klein balkon, bij Toppy geloven we heilig dat alles moet draaien om leuke dingen doen. Alles in ons assortiment is erop gericht om mensen buiten leuke dingen te laten beleven. Zo zijn er door onze inspanningen al heel wat zwembad bommetjes gemaakt, tuinfeestjes gevierd en geweldige vakantie herinneringen gevormd.

Geadviseerd door product experts

Met producttrainingen, workshops en testsessies houden we onze titel ‘productexpert’ in ere. Zo is de website bezaaid met (ongevraagde) adviezen wemelt het er van de inspiratie. Ook staan onze productexperts klaar met antwoorden op je vragen. Zo kun je vóór en na je aankoop rekenen op correct, volledig én eerlijk advies.

En vliegensvlug verstuurd door ons logistieke topteam

Bij Toppy begrijpen we dat wanneer je vandaag iets bestelt, je er morgen al leuke dingen mee wilt doen. Onze in -en aanpakkers van het magazijn zorgen ervoor dat alle bestellingen vliegensvlug in een mooi geel doosje verstuurd worden. Verreweg het merendeel van ons assortiment is te vinden in ons eigen magazijn, zo kunnen we die snelle levering garanderen.

Leuke dingen doen, daar draait het allemaal om

Pootje baden in het pierenbad, de héle vakantie waterratten, spontaan je zwembroek aan, op je gat in het bubbelbad, hangen in je hangmat, bakken en braden op je barbecue, lekker content in je campingtent, festivallen en weer opstaan, in je b(l)ootje het water op, je als een vis in het water voelen, met je latrelatie op wintersport, het vuurtje fluitend laten fikken of met je hete vlam bij een knisperend vuurtje. Bij Toppy weten we dat het maar om één ding draait: Leuke dingen doen.

Fiet-review! 17952 klanten hebben al een review achter gelaten!
  • Onafhankelijke beoordelingen
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Gecertificeerde webwinkel

A, Veenendaal

18-09-2021 |

Mooi op tijd en onbeschadigd pakket prima zo!

“Alles OK”

10