Winkelwagen

  • Home
  • Advies
  • Waterspeelgoed Top 10: voor jong en oud!

Waterspeelgoed Top 10: voor jong en oud!

Laura

Geschreven door Laura

11 Jan 2019

Extra veel pret in het zwembad of op het strand met waterspeelgoed, wie wil dat nou niet? Of ben je nog op zoek naar de laatste musthaves om mee te nemen naar de camping of op vakantie, wij zijn jou redder in nood! Er is veel zwembad speelgoed verkrijgbaar, waardoor het moeilijk kiezen kan zijn. Van allerlei zwembad opblaas speelgoed tot drijvende zitzakken; je ziet door de bomen het bos niet meer. Met onze zorgvuldig samengestelde Waterspeelgoed Top 10 helpen we je een handje. In deze top 10 vind je het hipste en leukste waterspeelgoed voor jong en oud.

Waterspeelgoed Top 10

Opblaasbare eenhoorn

10. Opblaasbare eenhoorn

Geschikt voor: kinderen en volwassenen

Neem deze opblaasbare mega eenhoorn mee naar het strand of zwembad! Je steelt gegarandeerd de show. De opblaas eenhoorn heeft een afmeting van 287 x 193 x 165 cm (lxbxh). Groot genoeg om met z'n tweeën op te dobberen, maar je kunt hem natuurlijk ook lekker voor jezelf houden.

Opblaasbaar chips luchtbed

9. Chips luchtbed

Geschikt voor: kinderen en volwassenen

Alles wat met chips te maken is een succes, zo ook dit chips luchtbed! Geniet van het zonnetje terwijl je op je favoriete snack ligt. En wat het nog beter maakt, de zak (luchtbed) is een party-size! Met een breedte van 1.40 meter kun je er met zijn tweeën van genieten. Enjoy!

puddle jumper

8. Puddle Jumper

Geschikt voor: peuters en kinderen

Kinderen leren het beste zwemmen met een revolutionaire Puddle Jumper. Het hoofd van jouw kind blijft boven water, terwijl je kind alle vrijheid heeft om te bewegen, te spelen, en te zwemmen.

Klittenbandspel

7. Klittenbandspel

Geschikt voor: kinderen en volwassenen

Overgooien, maar dan next-level. Namelijk met een klittenbandset. Het klittenbandspel bestaat uit 2 handschoenen met klittenband, en een balletje dat er goed aan blijft kleven. Staat garant voor urenlang speelplezier.

Opblaasbare hotdog

6. Hotdog luchtbed

Geschikt voor: kinderen en volwassenen

Hmm, zeg nou zelf, een hotdog is toch heerlijk? Deze Intex opblaasbare hotdog (180 cm) is zo realitisch dat je hem op wilt eten. Dit is natuurlijk zonde, want het luchtbed is heerlijk om op te relaxen!

Intex Pool School speelgoed

5. Intex Pool School

Geschikt voor: kinderen

Heerlijk genieten van het water met de kleine erbij, ook als hij of zij niet kan zwemmen. Klinkt als een onmogelijke opgave, maar de oplossing is dichterbij dan je denkt. Intex heeft de lijn Pool School ontwikkeld zodat jij jouw kind in een vertrouwde omgeving kan laten kennismaken met water. Zo kunnen zij hun zwemvaardigheden verbeteren en kan jouw kind veilig leren zwemmen.

Intex Pool School speelgoed

4. Opblaasbare waterglijbaan

Geschikt voor: kinderen

Los te gebruiken in de tuin of op het strand, of om over de rand te leggen bij een ingegraven zwembad. "Nog een keer, nog een keer". De lol kan bij een opblaasbare waterglijbaan niet op.

strandbal

3. Mega strandbal

Geschikt voor: kinderen en volwassenen

De strandbal, een stukje waterspeelgoed waar we allemaal blij van worden. Wat helemaal gaaf is, is een mega strandbal. Deze extra grote strandbal heeft een doorsnee van meer dan 1 meter.

opblaasbare flamingo

2. Opblaasbare flamingo

Geschikt voor: kinderen en volwassenen

De reuze flamingo; ongekend populair, en terecht! De ruim 2 meter grote opblaasbare flamingo bezorgt je een ware dobberbeleving. Er is ook een kleinere opblaas flamingo verkrijgbaar voor kinderen.

pizza luchtbed

1. Pizza luchtbed

Geschikt voor: kinderen en volwassenen

Nooit was een pizzapunt zo comfortabel. Nooit had je er ook zoveel plezier van. Deze opblaasbare pizzapunten kun je aan elkaar verbinden. Zo kun je met 4 pizza 'slice' luchtbedden een halve pizza maken, en met 8 zelfs een hele! Je kunt dus gewoon een complete opblaasbare pizza naar je zwembad halen, of met je vriendengroep of familie de zee op met een reuze pizza. Over 'goals' gesproken...

Meer waterspeelgoed

Jouw favoriete waterspeelgoed niet gevonden in deze top 10, of wil je meer? Bekijk dan rustig al het andere waterspeelgoed. Van opblaas speelgoed tot actiever (kinder)speelgoed. Je maakt de waterpretbeleving zo compleet als je zelf wilt!

Onafhankelijk gekeurd op basis van 11643 beoordelingen!
  • Onafhankelijke beoordelingen
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Gecertificeerde webwinkel

Michael, Volendam

10-07-2019 |

“Duidelijke website, scherpe prijzen, snelle levering.”

9
Toppershops heet vanaf nu Toppy!

Dat ziet er misschien even anders uit dan je gewend bent. Toppershops is namelijk van naam veranderd, vanaf nu heten wij Toppy! En bij een nieuwe naam hoort een nieuw uiterlijk én een spiksplinternieuwe webshop.

Toppy.nl is voortaan de plek voor ons gehele zwembad-, spa-, vijver- en outdoorassortiment. Zo vind je voortaan al het beste voor buiten onder één dak! Meer over Toppy lees je hier 🎉