Winkelwagen

Rubberboot kopen in 4 stappen

Nina

Geschreven door Nina

11 Jan 2019

Wil je een rubberboot kopen? Dan helpen we je graag snel en eenvoudig tot het meest geschikte model te komen. Daarom hebben we een simpel vierstappenplan voor je opgesteld. Zodra je dit stappenplan doorlopen hebt, kun je met een gerust hart je favoriete rubberboot kopen.

4-stappenplan rubberboot kopen

Stap 1: Aantal personen kiezen

Door middel van een rubberboot geniet je met familie en vrienden van uren vaarplezier. Rubberboten zijn er in verschillende soorten en maten. Welke opblaasbare rubberboot is nou geschikt voor jou? Dat is afhankelijk van jouw wensen. Bedenk van te voren met hoeveel personen je wilt varen. Je hebt opblaasbare rubberboten oplopend van 1 persoon tot 5 personen. Zo is er altijd voor ieder wat wils. De meest populaire rubberboten zijn de rubberboten voor 2 personen, rubberboten voor 3 personen en de rubberboten voor 4 personen.

Ben je van plan om op zomerse dagen gezellig met je geliefde een stukje te varen? Neem dan eens een kijkje bij een kleinere opblaasbare rubberboot zoals een rubberboot voor 2 personen. Wil je juist liever met het hele gezin op pad? Dan kun je beter kijken bij een wat grotere rubberboot, zoals de rubberboten voor 4 personen of bij de rubberboot voor 5 personen.

Vink het aantal personen waar de rubberboot geschikt voor moet zijn aan in de keuzehulpen en je weet zeker dat de opblaasbare rubberboot geschikt is voor dit aantal personen. Heb je het aantal personen gekozen of maakt het aantal personen je eigenlijk niet uit? Ga dan verder met stap 2.

Stap 2: Bodemtype rubberboot kiezen

Stap 3: Voldoende PK voor eventuele buitenboordmotor?

Alle rubberboten in ons assortiment hebben een spiegel/motorsteun waar direct een elektrische buitenboordmotor aan gemonteerd kan worden. Hoe meer de opblaasbare rubberboot moet kunnen dragen en hoe hoger je wilt dat de topsnelheid van de boot is, hoe meer PK je nodig hebt. Bij twee personen heb je ten minste 2,5 PK nodig, bij drie personen ten minste 4-5 PK, bij vier personen ten minste 10 PK, bij vijf personen ten minste 15 PK en bij zes personen ten minste 20 PK.

Stap 4: Filteren op prijs, merk, kleur, etc.

Heb je alle 3 de bovenstaande stappen doorlopen? Dan blijven er als het goed is nog maar enkele rubberboten over waar je uit kunt kiezen. Je kunt ten slotte nog gebruik maken van de overige keuzehulpen/filters; tenzij je een strak en vast budget hebt, dan kun je filters zoals prijs natuurlijk al eerder toepassen.

Direct opblaasbare rubberboot kopen

Pas de keuzenhulpen/filters direct toe, en koop de rubberboot die het beste past bij jouw wensen!

Onafhankelijk gekeurd op basis van 11643 beoordelingen!
  • Onafhankelijke beoordelingen
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Gecertificeerde webwinkel

Michael, Volendam

10-07-2019 |

“Duidelijke website, scherpe prijzen, snelle levering.”

9
Toppershops heet vanaf nu Toppy!

Dat ziet er misschien even anders uit dan je gewend bent. Toppershops is namelijk van naam veranderd, vanaf nu heten wij Toppy! En bij een nieuwe naam hoort een nieuw uiterlijk én een spiksplinternieuwe webshop.

Toppy.nl is voortaan de plek voor ons gehele zwembad-, spa-, vijver- en outdoorassortiment. Zo vind je voortaan al het beste voor buiten onder één dak! Meer over Toppy lees je hier 🎉