Er zitten op dit moment geen producten in je winkelwagen.
Winkelwagen
Er zitten op dit moment geen producten in je winkelwagen.
Een échte Franse klassieker: crêpes suzette met sinaasappel. Deze superlekkere, dunne flensjes worden vaak geserveerd als toetje. Traditioneel gezien worden de Franse pannenkoeken vóór het serveren geflambeerd, vaak zelfs aan tafel. Dat maakt dit toetje niet alleen superlekker, maar ook nog eens een spectaculaire beleving!
gratis OFYR pizzaoven voor OFYR 100 modellen
t.w.v. 197,50
gratis OFYR pizzaoven voor OFYR 100 modellen
t.w.v. 197,50
gratis OFYR pizzaoven voor OFYR 100 modellen
t.w.v. 197,50
Doe de suiker en de boter in een kom en meng dit tot een glad en romig mengsel. Verwijder daarna de schil van de sinaasappels en snijd tussen de vliesjes in het vruchtvlees en leg de partjes in een andere kom. Tot slot pers je de sinaasappels uit en bewaar je het sap!
Neem een lege pan en verwarm deze op de OFYR kookplaat. Voeg je boter en suiker mengsel toe aan de warme pan en laat dit karameliseren. Klaar voor het spannende gedeelte? Blus het mengsel af met Licor 43 of met Grand Marnier. Zo kookt het mengsel in tot een heerlijke stroperige saus! Voeg tot slot de sinaasappelpartjes toe.
Koop (of bak) de flensjes al van tevoren, dat scheelt je een hoop werk en stress! Het hoeven niet per se flensjes te zijn, kleine pannenkoeken of minicrêpes zijn ook helemaal prima. Serveer de crêpes suzette met de stroperige sinaasappelpartjes op een warm bord. Wil je er een échte traktatie van maken? Voeg dan een lekker bolletje vanille-ijs toe!
Dit recept is écht een feestje! Of je het nou klaarmaakt op een romantisch avondje met je partner of als er vrienden bij je komen eten. Crêpes suzette is altijd een groot succes waar iedereen van smult. Tot slot is het ook gewoon superleuk om klaar te maken. Veel kook- én eetplezier!