Winkelwagen

  • Home
  • Advies
  • Een luchtbed plakken in 3 simpele stappen

Een luchtbed plakken in 3 simpele stappen

Harm

Geschreven door Harm

11 Jan 2019

Je luchtbed plakken is vrij eenvoudig. Het is natuurlijk niet fijn dat je luchtbed lek is geraakt, maar het plakken van je luchtbed is zo gebeurd. Je hoeft in ieder geval niet per se een nieuw luchtbed te kopen. Een luchtbed reparatieset kan wel handig zijn. Maar daar komen we nog wel op. Zie hier het driestappenplan luchtbed plakken.

Driestappenplan luchtbed plakken

Stap 1: Vind het gaatje

Soms weet je meteen waar het gaatje zit; soms moet je nog even zoeken. Om het zoeken naar het gaatje gemakkelijker te maken kun je gebruik maken van een teil of bad met water. Pomp of blaas wat lucht in het luchtbed (een halfvol luchtbed is al meer dan voldoende) en dompel het luchtbed onder in het water. Daar waar het water begint te borrelen zit het gaatje! Onthoud waar het gaatje zit of zet er met (watervaste) stift een stipje op. Zodra je luchtbed is opgedroogd kun je je luchtbed gaan plakken. Al heb je daar natuurlijk wel een luchtbed reparatieset voor nodig.

Stap 2: Pak er een luchtbed reparatieset bij

Om je luchtbed te plakken heb je de juiste materialen nodig, namelijk:

Als alternatief zou je een bandenplaksetje kunnen gebruiken. Heb je alles bij de hand? Dan kun je nu echt je luchtbed gaan plakken.

Stap 3: Je luchtbed plakken

Om te beginnen schuur je de plek waar het gaatje zit lichtjes met een schuurpapiertje. Vervolgens pak je het vel Tear-Aid erbij. Knip met een schaar een klein rondje uit het vel; het uitgeknipte rondje moet het gaatje in het luchtbed ruim bedekken. Verwijder nu het stickerpapier en plak het uitgeknipte rondje op het gaatje. Voor Tear-Aid is geen aparte plak meer benodigd. Gebruik je een bandenplaksetje? Smeer dan wel eerst even wat solutie op de plek van het gaatje; laat dit 30 seconden opdrogen voordat je het uitgeknipte rondje opplakt. Tot slot nog even een paar seconden aanduwen en je luchtbed werkt weer naar behoren.!

Zo simpel en leuk kan je luchtbed repareren zijn!

Onafhankelijk gekeurd op basis van 11643 beoordelingen!
  • Onafhankelijke beoordelingen
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Gecertificeerde webwinkel

Michael, Volendam

10-07-2019 |

“Duidelijke website, scherpe prijzen, snelle levering.”

9
Toppershops heet vanaf nu Toppy!

Dat ziet er misschien even anders uit dan je gewend bent. Toppershops is namelijk van naam veranderd, vanaf nu heten wij Toppy! En bij een nieuwe naam hoort een nieuw uiterlijk én een spiksplinternieuwe webshop.

Toppy.nl is voortaan de plek voor ons gehele zwembad-, spa-, vijver- en outdoorassortiment. Zo vind je voortaan al het beste voor buiten onder één dak! Meer over Toppy lees je hier 🎉