Winkelwagen

  • Home
  • Advies
  • 5 redenen waarom een spa in je tuin een top idee is

5 redenen waarom een spa in je tuin een top idee is

Bubbelen is geweldig! Niet alleen in het hoogseizoen, maar juist ook in de herfst of winter. Jezelf op een druilerige herfstdag volledig onderdompelen in je eigen spa. Dat klinkt toch heerlijk? Kom tot rust met een ontspannende massage van de jets en geniet van de bruisende bubbels. Nog niet overtuigd? In dit artikel geven we nóg 5 redenen (en ééntje waarom niet) waarom een spa in je tuin echt een top idee is!

1. To-taaa-le ontspanning

Als er iets ontspannend is, dan is het wel bubbelen. Het warme water ontspant de spieren, de bubbels maken de huid soepel én het is een moment om even los te komen van die telefoon. Wel zo lekker!

2. Het brengt je dichter tot elkaar

Letterlijk én figuurlijk! Even geen avondje naar de tv staren, maar goede gesprekken voeren met elkaar. En met een heerlijk spageurtje kan het zomaar eens een romantische avond worden.

3. Makkelijk opzetten en afbreken

Het lijkt misschien een heel gedoe om een opblaasbare spa op te zetten, maar niets is minder waar. De meeste modellen blazen zichzelf op en ook het legen van een spa is zo gepiept. Hoe leuk is het trouwens om ‘m mee te nemen op vakantie!

spa sfeer

4. Een kind kan de was doen

We namen de proef op de som. Tonnie (10 jaar oud) kreeg een bubbelbad op proef en moest hem zelf onderhouden. Lukte dat? Dan mocht hij hem houden. En wat denk je? Kinderspel! Tonnie laat het je zien. Bekijk zijn video onderaan in dit artikel.

5. Ook geschikt voor een kleiner budget of kleinere tuin (of soms zelfs dakterras)

Je hebt al een opblaasbare spa voor €399,- en met het juiste onderhoud doe je er zo’n 5 tot 10 jaar mee. Ook kun je hem eenvoudig opbergen, dus hij staat nooit in de weg.

6. Je moet hem wél onderhouden

Als we dan toch een minpuntje moeten noemen, is dat je er wel wat werk aan hebt. Het is niet veel of moeilijk, maar je moet het wel even doen. Een scheutje AquaFinesse na iedere bubbelsessie, een wekelijkse filterreiniging en soms even de wanden schrobben en jouw water is altijd kraakhelder.

spa onderhouden

*Good to know: dit kost een spa bij koud weer

Zelf getest! Een bubbelbad een hele week verwarmen (inclusief het opwarmen van 9 naar 39°C) kost ongeveer €15,- aan elektriciteit. Als je het water op die temperatuur wilt houden, dan kost het gemiddeld genomen zo’n 3 tot 5 euro per dag.

Tonnie zet ‘m op!

Dit artikel verscheen eerder in het Leuk! herfstmagazine.

Fiet-review! 18188 klanten hebben al een review achter gelaten!
  • Onafhankelijke beoordelingen
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Gecertificeerde webwinkel

Theo, Waalre

17-10-2021 |

Alles ok.o

“Alles naar wens verlopen.o,”

9