Winkelwagen

Intex Prism Frame Pool 2019

Een model Intex zwembad waar door Intex veel tijd en moeite in is gestoken is het Prism Frame model. Sinds de introductie van de Intex Prism Frame Pool (zo'n 3 jaar geleden) heeft de fabrikant veel geëxperimenteerd met deze baden. De baden zijn erg populair gebleken. Lees hier meer over de Prism Frame als type bad, en wat er nieuw is in 2019.

Het type; Intex Prism Frame

De Intex Prism Frame Pool is een combinatie van twee al langer bestaande Intex zwembaden. Het metalen frame van de Prism Frame komt rechtstreeks van de Intex Ultra Frame Pool af. Dit frame geeft een sterke, stevige en stabiele basis, en de buitenkant is uitermate bestand tegen roest en corrosie. De zwembadliner is gebaseerd op die van de Intex Metal Frame Pool. Deze is samengesteld uit 2 lagen flexibel PVC en een tussenlaag van speciaal polyester. Dit tezamen zorgt voor een zwembadliner die zeer duurzaam en stevig is.

Nieuw in 2019

Ovale modellen

Intex Oval Prism Frame Pool

Ook in 2019 heeft Intex weer een aantal grote veranderingen doorgevoerd in de Prism Frame lijn. Allereerst zijn de vierkante modellen, die afgelopen jaar werden geïntroduceerd, uit onze webshop verdwenen. Daarnaast is Intex gestopt met het produceren van de ovale zwembaden met opblaasbare rand.


Hier zijn twee prachtige ovale Prism Frame modellen voor in de plaats gekomen; compleet geleverd met zandfilterpomp en accessoires in de volgende afmetingen:

De blauwe ovale baden met opblaasbare rand zijn hiermee uit het assortiment verdwenen.

Lichtgrijze kleur

Zoals je misschien al was opgevallen op de afbeelding hierboven, is er nog een grote verandering doorgevoerd door Intex. Daar waar de Prism Frame zwembaden voorheen altijd lichtblauw van kleur waren, worden er sinds dit jaar enkel nog lichtgrijze baden geproduceerd. Zo beginnen de Prism Frames steeds meer op de Ultra Frames te lijken.

Voorgaande jaren

2016

De lichtblauwe Intex Prism Frame Pool werd geïntroduceerd. De lijn bestond uit 3 rechthoekige modellen, standaard geleverd zonder accessoires.

2017

Alle bestaande Intex Metal Frame zwembaden, behalve de kleine rechthoekigen (Rectangular Frame), zijn vervangen voor de Intex Prism Frame Pool. Zo werden er in één klap 9 nieuwe modellen toegevoegd aan de serie. Zowel ronde als rechthoekige baden, al dan niet geleverd met accessoires.

2018

Intex ging vrolijk verder met het uitbreiden van de Prism Frame serie. Zo werden er twee nieuwe vierkante baden aan de lijn toegevoegd. Deze vierkante baden bleken niet populair genoeg te zijn en werden voor het jaar 2019 weer uit productie gehaald.

Onafhankelijk gekeurd op basis van 13964 beoordelingen!
  • Onafhankelijke beoordelingen
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Gecertificeerde webwinkel

Mer, Haaren

03-07-2020 |

Zeer goede service

“Spullen voor zwembad besteld Erg snel geleverd Helaas was er onderweg iets misgegaan waardoor de doos iets open was gegaan en er strips voor de Watertestset ontbraken Op mijn ma . . . ”

10