Winkelwagen

  • Home
  • Advies
  • Blijf thuis! Maak van je tuin een camping

Blijf thuis! Maak van je tuin een camping

Het mooie weer is in aantocht en de vogeltjes laten zich weer zien. De ideale omstandigheden voor een heerlijke kampeervakantie. Helaas ziet het ernaar uit dat we in Nederland voorlopig nog even thuis moeten blijven. Ons advies: Kampeer lekker in eigen tuin.

Je kampeer avontuur begint natuurlijk met een slaapplek. Stof de koepeltent van zolder af of ga op zoek naar een betaalbare optie waar je gezellig met het hele gezin in kunt slapen. Haal het vakantiegevoel naar je eigen tuin en maak het zo echt mogelijk. Zorg voor een koelbox met lekkers, een kookpitje voor het avondeten en laat de kids helpen bij de afwas ;).

Samen de tent opzetten

Een leuk project voor het hele gezin of jij en je partner, is het opzetten van de tent. Leer de kinderen waar ze op moeten letten of stoei met je geliefde omdat de tentstokken al voor de derde keer bij de verkeerde opening liggen. Kies het beste plekje in de tuin en zorg voor schaduw, zodat de tent niet te warm wordt als de zon lekker begint te schijnen. Onze belangrijkste tip: raak niet in de stress en neem de tijd. Als de tent eenmaal staat, kun je gaan relaxen en mag je samen trots zijn op het eindresultaat.

Tent opzetten

Tijd om te relaxen!

Neem wat leuke gezelschapsspellen mee en zorg voor een dagvullend programma. Ben je net uren bezig geweest met het opzetten van de tent, dan kan je wel een beetje ontspanning gebruiken. Een stok kaarten, scrabble of een potje Monopoly. Allemaal geweldige spellen voor een geslaagde kampeervakantie in eigen tuin. Pssst.. vergeet de Kalverstraat niet te kopen, want dit gaat je gegarandeerd de winst in Monopoly bezorgen. Naast leuke spellen, is een muziekbox ook altijd fijn. Heb je een muzikant in je midden? Schrijf dan je eigen kampvuur song!

Ga next level met een buitenbioscoop

Op de camping ga je even helemaal terug naar de basis en heb je vaak niet de ruimte om luxe spullen van thuis mee te nemen. In eigen tuin kan dat wel! Kun je de tv echt niet missen? Ga dan next level met een buitenbioscoop. Sluit de projector aan en speel de gaafste films af op de gevel van je eigen huis.

Maak het compleet met een kampvuur

Een kampeervakantie is wat ons betreft niet compleet zonder kampvuur. Zorg daarom voor een vuurkorf en speel in de avond je eigen gemaakte kampvuurlied. Pak de gitaar erbij en maak er een groot huisconcert van. Ben je minder muzikaal? Zorg dan voor marshmallows, om boven het kampvuur te roosteren. Na het spannende kampvuurverhaal is het dan toch echt tijd om in je warme slaapzak te kruipen.

Rond het kampvuur zitten

Er zijn nog véél meer tips voor een succesvolle kampeervakantie in eigen tuin. Maar hopelijk kun je met deze tips vooruit en kun je volop genieten van je vakantie in eigen tuin.

Onafhankelijk gekeurd op basis van 14450 beoordelingen!
  • Onafhankelijke beoordelingen
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Gecertificeerde webwinkel

anja westenberg, Wageningen

09-08-2020 |

snelle levering

“mijn zak zwembadzout was er binnen 2 dagen heel snel”

10