Winkelwagen

  • Home
  • Advies
  • Omdat het kan: karaoke in je zwembad

Omdat het kan: karaoke in je zwembad

Ooit op het idee gekomen om een karaoke party te houden in je zwembad? Hoe leuk is het om samen met vrienden te genieten van het lekkere weer en mee te zingen met de gezelligste karaoke-hits? In deze blog hebben we alle ingrediënten voor een fantastische karaoke party op een rijtje gezet. En jawel, incusief Toppy Karaoke Party playlist.

Karaoke

1. Zorg voor een geschikt zwembad

Heb je nog geen zwembad? Geen probleem! Wij hebben alle soorten en maten zwembaden die je je maar kunt bedenken. Ideaal is een Intex zwembad. Snel en makkelijk op te zetten in je tuin.

Houd je het bescheiden en geef je een klein feestje met één of een paar vrienden? Dan is een wat kleiner formaat bad al voldoende. Ga je groots uitpakken en organiseer je een karaoke party voor een groot aantal vrienden? Dan kun je zelfs voor een zwembad van maar liefst 9 meter lang en 5 meter breed kiezen. Maak het feestje zo klein of groot als je zelf wilt.

Zwembad versiering met opblaasbare figuren

2. Zorg voor wat lekkers

Van al dat meezingen krijg je natuurlijk ook wel wat dorst. Gelukkig hebben wij ook hier iets voor: onbreekbare plastic glazen. Hiermee neem je je drankje zorgeloos mee het zwembad in. Tussen het zingen door genieten van een heerlijk drankje dus.

Om de drankjes en ook eventuele hapjes in het zwembad neer te zetten, is er een speciaal drijvend dienblad. Hier kun je de drankjes en hapjes op zetten die je lekker vindt. Let tijdens het feesten wel een beetje op dat je deze niet per ongeluk omstoot. Het zou natuurlijk zonde zijn als alles in het water terecht komt.

Proosten in het zwembad

3. Creëer een échte feestsetting

Een kaal zwembad zonder versiering is een beetje saai om een feestje in te geven, toch? Vul het zwembad met de leukste opblaasbare figuren. Dankzij deze figuren kijkt het bad ineens een stuk vrolijker en is het klaar om in te feesten.

De keuze in deze opblaasbare figuren is reuze; van een roze flamingo tot een opblaasbare hotdog, niets is te gek. Houd je hierbij vooral niet in en kies eens iets lekker geks.

Tip: geef je karaoke-pool-party een leuk thema. Ga bijvoorbeeld de jungle in met Tarzan & Jane (ook te vinden in de Karaoke Playlist). Met een aantal palmbladen, een krokodil, een ananas, en een speciale tropische flamingo wordt je zwembad ineens omgetoverd tot een ware jungle.

Drijvende speaker

4. Wat is een karaoke party zonder muziek?

Tot slot het belangrijkste onderdeel: de muziek. Omdat er water bij het feestje betrokken is, raden een drijvende speaker aan. Deze speaker is waterdicht; hierdoor staat deze garant voor de leukste deuntjes in het zwembad.

5. Draai de 'Toppy Karaoke Party' playlist

Een karaoke party is natuurlijk geen karaoke party zonder bijpassende muziek; deze hebben wij al voor je geregeld. Zet onze Toppy Karaoke Party playlist aan en geniet van de lekkerste karaoke knallers!

Onafhankelijk gekeurd op basis van 16918 beoordelingen!
  • Onafhankelijke beoordelingen
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Gecertificeerde webwinkel

Esther, Weert

13-06-2021 |

Snelle service

“Product maakt beschrijving waar !”

9