Winkelwagen

  • Home
  • Advies
  • Tuinfeestje!? Hier had je nog niet aan gedacht

Tuinfeestje!? Hier had je nog niet aan gedacht

Ga je een tuinfeest organiseren? Natuurlijk, de standaard dingen zoals eten en drinken ken je wel. Deze blog is er speciaal voor zij die inspiratie nodig hebben. Hier vind je de leukste tuinfeest ideeën voor decoratie, versiering, verlichting, gemak en ontspanning. Daar gaan we!

1. Versieren met opblaasbare figuren

Je wilt het natuurlijk zo gezellig mogelijk maken op jouw tuinfeest. Daarbij spelen decoratie en versiering een grote rol. Vind je alleen van die simpele slingers en wat lampen ook niet een tikkeltje saai? Wil je dat er tijdens - en ook nog weken of maanden na - je feest wordt gepraat over hoe leuk de aankleding is verzorgd? Dan ga je next level: opblaas figuren.

Opblaas figuren voor je tuinfeest

Bekijk alle opblaas figuren >

2. Van je tuinfeest een mini pool party maken

Mini pool party op je tuinfeest

Doet het altijd goed; een zwembad op je tuinfeest. Dit hoeft helemaal geen groot zwembad te zijn. Denk bijvoorbeeld aan een simpel opblaasbaar zwembad, een kleine Intex Easy Set of Metal Frame. Deze vindt je in de categorie Intex zwembad. Zo'n zwembadje staat er om lol te trappen, en ter verkoeling als het warm is. Daarnaast zijn er - onder de opblaasbare zwembaden - tal van leuke zwembaden die het goed doen voor de aankleding van je tuinfeestje. Zo creëer je een mini pool party als onderdeel van het grote geheel. En ja, mocht je al een groot zwembad hebben staan of liggen, maak er dan gerust een grote pool party van. Wel even de waterbalans checken de volgende dag.

Bekijk hier alle Intex zwembaden >

3. Bubbelend bijkletsen

Wil je écht indruk maken? Dan ga je niet (alleen) voor een simpel zwembadje, maar voor een opblaasbare jacuzzi. Ongekend populair. Kunnen tuinfeestjes die er toe doen eigenlijk nog wel zonder? Al bubbelend bijkletsen, moppen tappen en sterke verhalen vertellen in een verwarmde jacuzzi. Dat is ontspanning en gezelligheid van de bovenste plank. Bekijk opblaasbare jacuzzi's >

Opblaasbare jacuzzi gezelligheid Opblaasbare jacuzzi in het donker

4. Sfeervol de avond door met lichtgevende poefs

Lichtgevende opblaasbare poef

Denk je dat het niet meer sfeervoller kan, blijken er lichtgevende poefs te bestaan. Deze wil je hebben. Zodra het donker wordt, komen toch de wat meer diepgaande gesprekken op gang. Sommige mensen willen dan even wat quality time en gaan zitten. Maar bovenal, je zult je feest moeten verlichten zodra het donker wordt. Hoe cool en uniek is het als je daar lichtgevende poefs voor gebruikt!? Alleen weggelegd voor de tuinfeest organisatoren die indruk willen maken. Bekijk lichtgevende poef >

5. Serveren zonder naar de koelkast te hoeven lopen

Niet naar de koelkast hoeven lopen..? Nou, niet vaak in ieder geval. Hooguit om bij te vullen. Want... wat dacht je ervan om een stoere, veel te hippe elektrische koelbox te plaatsen, midden in het feestgedruis? Nodig je gasten uit tot self service. Zo kan ook jij heel de dag en avond meefeesten, zonder dat je telkens op en neer moet lopen om je gasten te bedienen. Party time!

Elektrische koelbox

  • Self service op je tuinfeestje
  • Stoere uitstraling
  • Koelt als een koelkast
Bekijk alle elektrische koelboxen >

6. Een lounge- en slaaphoekje creëren voor de overblijvers

Ontvang je gasten die van ver komen? Of (luie) gasten die op fietsafstand wonen, maar toch met de auto komen en willen drinken? Dan kun je de logeerkamer opmaken. Echter, blijft het mooi weer... waarom dan niet buiten slapen? Creëer een slaaphoekje in je tuin en geniet van een nacht onder de sterrenhemel die er dan misschien wel is. Plaats er luxe luchtbedden met slaapzakken en/of hang er een hangmat neer. Buiten slapen schijnt ook nog eens hartstikke gezond te zijn.

7. De 'Toppy Tuinfeestje' playlist streamen op Spotify

Er mag natuurlijk best wel een beetje gedanst worden. Bovendien, wat is nu een feest zonder muziek!? Daarom hebben wij van Toppy een playlist bommetje vol met tuinfeest hitjes samengesteld. Vol met knallers die jouw tuinfeest legendarisch maken. Die hoef je maar aan te zetten en er is sfeer. Jep, laat de muziek maar aan ons over.

Tot slot: heb je een zwembad en wil je écht gek doen?

Maak er een bioscoop van!

Zwembad bioscoop

Een tuinfeest organiseren was nog nooit zo leuk als je een of meerdere van de bovenstaande tips opvolgt. En je krijgt er wat voor terug. Je gasten worden verrast, raken enthousiast en zullen nog weken over jouw tuinfeestje napraten. Is dat niet precies wat je wilt bereiken als organisator!?

PS Zorg dat de tuin zelf er ook een beetje fatsoenlijk bij ligt...

Zorg, voordat je bezig gaat met de versiering en decoratie van je tuinfeest, dat de locatie - de tuin zelf - goed onderhouden is. Denk aan een strakke grasmat en goede bewatering van de plantjes. Wellicht dat ons tuinassortiment je daar nog bij kan helpen.

Onafhankelijk gekeurd op basis van 14898 beoordelingen!
  • Onafhankelijke beoordelingen
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Gecertificeerde webwinkel

Marc, 9120

19-09-2020 |

Alles zoals het moet

“Zeer goed”

10