Winkelwagen

Autokoelbox top 5

Laura

Geschreven door Laura

13 Jun 2019

Urenlang in de auto zitten is geen pretje. Of dit nu onderweg naar Italië is voor een vakantie of naar oma en opa, leuk is het niet. Leuker kunnen wij het ook niet maken, wel fijner. Met een autokoelbox heb je gekoeld eten en drinken in de auto. Hoe fijn is dat! Wij verklappen aan jou onze top 5 auto koelboxen. Wie weet ga jij al die uren in de auto zelfs nog leuk vinden. ;)

1. Dometic BordBar 12V autokoelbox - 8L

dometic bordbar koelbox

Ritjes in de auto zijn al vermoeiend genoeg maar zonder gekoeld eten of drinken duurt het alleen maar langer. De Dometic BordBar is jouw beste vriend in de auto. De Dometic koelbox werkt op een 12V aansluiting en heeft twee bekerhouders. Daarnaast kun je de auto koelbox vastzetten met een veiligheidsgordel, zo blijft die ook tijdens de scherpe bochten goed op z'n plek. Ook kan de Dometic Bordbar koelen en verwarmen, het beste van beide werelden dus!

2. Dometic CombiCool ACX 35 12V/230V elektrische koelbox - 31L

dometic combicool koelbox

Met de Dometic CombiCool ACX haal je een echte winnaar in huis. De Dometic koelbox heeft naast een 12V aansluiting ook een 230V en gas aansluiting. Zo kun je hem in de auto gebruiken, maar ook op de camping en als je helemaal geen stroomvoorziening in de buurt hebt. Hoe ideaal is dat! Verder koelt de koelbox geruisloos en heb je met 31 liter plek genoeg voor 2 liter flessen en eindeloos veel eten. Ga goed voorbereid op reis met de Dometic CombiCool ACX elektrische koelbox.

3. Arctic passieve autokoelbox - 12L

arctic autokoelbox

Deze Arctic koelbox is perfect voor mensen die hun werkdag in de auto doorbrengen. De Arctic passieve autokoelbox is compact, licht van gewicht en past perfect tussen de passagiersstoel en dashboard. Vul de koelbox met je eten, drinken en een paar koelelementen en je hebt heel de dag heerlijk gekoeld eten en drinken.

4. Campingaz Powerbox Plus 12V autokoelbox - 24L

Campingaz powerbox plus koelbox

Met de Campingaz Powerbox Plus heb je gegarandeerd urenlang gekoeld eten en drinken in de auto. De Campingaz koelbox heeft een 12V aansluiting maar is desondanks nog steeds erg stil. De deksel van de koelbox kun je gebruiken als dienblad en er is plek voor 8 x 1,5 liter flessen. Nooit meer warm drinken onderweg met de Campingaz Powerbox Plus.

5. Gio'Style Shiver 40 12V/230V elektrische koelbox - 41L

Gio'style shiver koelbox

De Gio'Style Shiver 40 is de grootste autokoelbox uit ons assortiment. Doordat de Gio'Style koelbox zo groot is, is hij ideaal voor lange roadtrips. 41 liter biedt ruimte genoeg voor liters drinken en genoeg eten. Daarnaast heeft deze koelbox ook een 230V aansluiting. Dus ga je kamperen? Sluit de Gio'Style koelbox aan op 12V in de auto en op 230V op de camping. Zo ben je overal verzekerd van gekoeld eten en drinken. Haal alles uit het goede leven met de Gio'Style Shiver koelbox.

Onafhankelijk gekeurd op basis van 12168 beoordelingen!
  • Onafhankelijke beoordelingen
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Gecertificeerde webwinkel

Wende, Eindhoven

27-02-2020 |

Top

“Bestelling was op tijd binnen, producten werken naar behoren en een fijne website.”

10