Winkelwagen

  • Home
  • Advies
  • Passieve koelbox vs elektrische koelbox

Passieve koelbox vs elektrische koelbox

Laura

Geschreven door Laura

03 May 2019

Natuurlijk weet iedereen wel wat een koelbox is. Een koelbox is een echte aanrader voor bijvoorbeeld een dagje weg naar het strand of op de camping. Zo blijft je eten en drinken lekker koel waardoor je er extra van kunt genieten. Maar er zijn twee soorten koelboxen. Je hebt namelijk een passieve en een elektrische koelbox, maar wat is nu eigenlijk het verschil? Wij leggen dit in deze blog aan jou.

Passieve koelbox

Het belangrijkste kenmerk van een passieve koelbox is, dat de beste koelprestaties worden gehaald wanneer de inhoud van de koelbox wordt gekoeld door middel van koelelementen. Hierdoor worden namelijk de beste koelprestaties behaal. Doordat je dus koelelementen tussen je inhoud van de koelbox plaats, blijft het eten en drinken koud.

Een Curver passieve koelbox - 33L is een perfect voorbeeld van een ideale passieve koelbox. Zo is de Curver koelbox een stevige koelbox die jouw eten en drinken lekker koel houdt. Daarnaast heeft de Curver koelbox extra goede isolatie door de dubbele wanden en kan je de koelbox daardoor ook nog is als zitje gebruiken. Zo beschikt de Curver koelbox dus over vele voordelen.

Benieuwd naar alle passieve koelboxen? Klik dan hier.

Elektrische koelbox

Wanneer je opzoek bent naar een ‘mini koelkast’ voor bijvoorbeeld op de camping, dan is een elektrische koelbox hetgeen waar jij naar op zoek bent. Een elektrische koelbox is voorzien van een elektrische aansluiting waardoor het eten en drinken constant koel blijft. Zo bieden wij jou koelboxen aan die werken op een 12V aansluiting of op een 230V aanlsluiting. Zo kun je deze dus ook bijvoorbeeld in de auto of op de camping gebruiken. Een elektrische koelbox kan ook erg handig zijn wanneer je een dagje weg gaat en je eten en drinken nog niet warm zijn.

Zo is de Campingaz Powerbox Plus 12V autokoelbox - 28L een uitstekende keus. Deze Campingaz powerbox heeft namelijk vele grote voordelen. Zo is de Campingaz powerbox voorzien van een 12V aansluiting waardoor de koelbox ook in de auto te gebruiken is. Daarnaast is de Campingaz Powerbox voorzien van een verbeterde isolatie waardoor je altijd gekoeld eten en drinken tot je beschikking hebt.

Benieuwd naar alle elektrische koelboxen? Klik dan hier.

Onafhankelijk gekeurd op basis van 11643 beoordelingen!
  • Onafhankelijke beoordelingen
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Gecertificeerde webwinkel

Michael, Volendam

10-07-2019 |

“Duidelijke website, scherpe prijzen, snelle levering.”

9
Toppershops heet vanaf nu Toppy!

Dat ziet er misschien even anders uit dan je gewend bent. Toppershops is namelijk van naam veranderd, vanaf nu heten wij Toppy! En bij een nieuwe naam hoort een nieuw uiterlijk én een spiksplinternieuwe webshop.

Toppy.nl is voortaan de plek voor ons gehele zwembad-, spa-, vijver- en outdoorassortiment. Zo vind je voortaan al het beste voor buiten onder één dak! Meer over Toppy lees je hier 🎉