Winkelwagen

  • Home
  • Advies
  • Een opzetzwembad kopen: 6 voordelen!

Een opzetzwembad kopen: 6 voordelen!

Wat is er nu lekkerder dan het kunnen genieten van een echt zwembad in je tuin? Nu kun je uiteraard kiezen voor een ingebouwd zwembad in je tuin, maar we begrijpen ook dat dit nogal een flinke beslissing is, aangezien er erg veel bij komt kijken en de investering niet mis is. Iedereen die een ingegraven zwembad niet als oplossing ziet, kan de behoefte aan een zwembad in de tuin vervullen met een opzetzwembad. Maar wat zijn eigenlijk de voordelen van een opzetzwembad? Je leest ze hieronder.

Voordelen opzetzwembad t.o.v. ingebouwd zwembad

1. Goedkoper

Uiteraard zijn opzetzwembaden een stuk goedkoper. Je merkt dat niet alleen tijdens de aankoop van een opzetzwembad. Ook in de aanleg en onderhoud zijn opzetzwembaden vaak goedkoper. Zo hoef je voor het zwembad geen gat te graven. Ideaal!

2. Eenvoudig op te ruimen

Een opzetzwembad is ook weer af te breken. Eind april / begin mei zet je het zwembad op en aan het einde van het zwembadseizoen, doorgaans eind augustus, breek je het zwembad weer af. Zo kun je de plek van het opzetzwembad in de winter weer voor andere doeleinden gebruiken.

3. Snel gebruiksklaar

In tegenstelling tot bouwkundige zwembaden staat een opzetzwembad binnen zeer korte tijd. Sommige opzetzwembad zijn zelfs al binnen 10 minuten op te zetten.

4. Overal te plaatsen

Een opzetzwembad is op elke ondergrond te plaatsen. Stenen, gras, zand; het maakt niets uit. Wel is het verstandig om gebruik te maken van een grondzeil.

5. Uitgebreid assortiment

Door het grote succes van opzetzwembaden is het assortiment de laatste jaren enorm uitgebreid. Zo zijn er ronde, ovale, rechthoekige, hoge, lage, metalen en opblaasbare zwembaden in talloze verschillende afmetingen. Er is altijd wel een opzetzwembad dat bij je past.

6. Uitgebreid accessoireaanbod

Omdat de markt voor opzetzwembaden de laatste jaren enorm is gegroeid, zijn er veel verschillende accessoires beschikbaar. Ook zijn deze accessoires vaak wat goedkoper dan de accessoires voor ingebouwde zwembaden. Bonusvoordeeltje dus.

Intex opzetzwembaden

De opzetzwembaden van Intex zijn verreweg de meest verkochte zwembaden ter wereld. Uitstekende kwaliteit en scherpe prijzen maken deze zwembaden tot een enorm succes. Intex heeft een gigantisch assortiment opzetzwembaden. Klik op de onderstaande button, en kies de juiste vorm, soort, etc.

Onafhankelijk gekeurd op basis van 14412 beoordelingen!
  • Onafhankelijke beoordelingen
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Gecertificeerde webwinkel

René Uijtdewilligen, Tilburg

06-08-2020 |

Uitstekend geholpen via de app!

“Wij hadden de vraag; moeten wij ons minibadje van +- 1000 liter behandelen met chemicaliën e.d. met deze temperaturen van 30 graden. Ik dacht ik ga Toppy is even een appje sturen . . . ”

10