Winkelwagen

  • Home
  • Toppy Winnaar Shopping Award XS

Toppy wint Shopping Awards XS 2018

Donderdag 8 maart 2018 is Toppy (voorheen Toppershops) de trotse winnaar geworden van de felbegeerde Shopping Award Publieksprijs in de categorie Tuin & Dieren! Deze prijs wordt jaarlijks namens Thuiswinkel.org uitgereikt aan de beste e-commercebedrijven van Nederland. De prijsuitreiking vond dit jaar plaats in de Westerunie in Amsterdam en werd gepresenteerd door niemand minder dan Dennis Weening. De andere genomineerden in de categorie Tuin & Dieren waren Kees Smit Tuinmeubelen, Tim's, Bus Totaal en WOOOF.

Wat betekent dit nu?

Dit betekent dat jouw review bij heeft gedragen aan het winnen van deze prijs en dat wij ons nu een jaar lang de beste webwinkel binnen deze categorie mogen noemen. Hoe mooi is dat?! Klanten die in de periode 1 oktober 2017 t/m 1 maart 2018 een bestelling hebben geplaatst, ontvingen een uitnodiging voor het schrijven van een review. Al deze positieve reviews hebben er uiteindelijk toe geleid dat we ons de trotse winnaar mogen noemen van deze prijs! We willen graag iedereen bedanken voor de positieve, leuke en enthousiaste reviews die we van jullie hebben ontvangen, daar worden we blij van :).

Onafhankelijk gekeurd op basis van 11643 beoordelingen!
  • Onafhankelijke beoordelingen
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Gecertificeerde webwinkel

Michael, Volendam

10-07-2019 |

“Duidelijke website, scherpe prijzen, snelle levering.”

9
Toppershops heet vanaf nu Toppy!

Dat ziet er misschien even anders uit dan je gewend bent. Toppershops is namelijk van naam veranderd, vanaf nu heten wij Toppy! En bij een nieuwe naam hoort een nieuw uiterlijk én een spiksplinternieuwe webshop.

Toppy.nl is voortaan de plek voor ons gehele zwembad-, spa-, vijver- en outdoorassortiment. Zo vind je voortaan al het beste voor buiten onder één dak! Meer over Toppy lees je hier 🎉