Winkelwagen

  • Home
  • Advies
  • Intex kajak; Welk type past bij mijn avontuur?

Intex kajak; Welk type past bij mijn avontuur?

Nick

Geschreven door Nick

11 Oct 2019

Nederland is natuurlijk het kano/kajak land bij uitstek. Van kleine riviertjes, tot grote meren en de zee. Genoeg geweldige wateren en vaarroutes om mooie plekjes te ontdekken. Maar welke Intex kajak ga je kiezen voor jouw avontuur? Intex kent een aantal verschillende modellen opblaas kayaks, ieder met zijn eigen voordelen en geschikt voor een andere situatie. Om jou te helpen bij de keuze, leggen we hieronder de verschillen tussen de modellen uit. Hierdoor weet je na het lezen van deze blog precies welke Intex kajak aan al jouw wensen voldoet.

De verschillende Intex kajak modellen

Intex kajak schema

Intex Challenger K1 opblaasbare kajak

intex-challenger-k1n

De Intex Challenger K1 is de kleinste variant uit de Challenger serie en geschikt voor 1 persoon. Door het gestroomlijnde design van de kajak is de opblaas kajak makkelijk manoeuvreerbaar voor zowel kinderen als volwassenen. Daarnaast is de kajak van Intex voorzien van verstelbare opblaasbare zitjes, zodat je altijd comfortabel zit in de kajak. De Intex Challenger beschikt verder over een bagagenet, waarin je kleine bagage kwijt kunt. Ben je op zoek naar een kajak die je gemakkelijk meeneemt en heb je weinig bagage nodig? Dan is de Intex Challenger K1 een echte aanrader.

Intex Challenger K2 opblaasbare kajak

intex-challenger-k2

De Intex Challenger K2 is de tweepersoons variant uit de Challenger serie. Dit type wordt voornamelijk gebruikt voor rustige wateren en is gemakkelijk te besturen. De verstelbare opblaasbare zitjes in de kajak, bieden als voordeel dat je van de tweepersoons kajak eenvoudig een 1-persoons variant maakt. Houd er wel rekening mee dat de kajak minder stabiel in het water ligt, wanneer je er alleen in vaart. Je bagage neem je eenvoudig mee in het bagagenet aan de voorkant van de Intex kajak.

Intex Explorer K2 opblaasbare kajak

Intex Explorer K2

Ben je op zoek naar een robuuste opblaasbare kajak, met veel stabiliteit en ruimte? De Intex Explorer K2 kajak is dan het geschikte type voor jou. De Explorer K2 is een stukje groter en breder dan de voorgaande modellen en ligt hierdoor stabieler in het water. Daarnaast biedt de kajak meer ruimte voor je spullen en houd je zelf voldoende plek over om comfortabel te varen. De Intex kajak is vanwege zijn stabiliteit beter geschikt voor wildere wateren, houd er wel rekening mee dat het besturen van de kajak lastiger wordt.

Onafhankelijk gekeurd op basis van 12132 beoordelingen!
  • Onafhankelijke beoordelingen
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Gecertificeerde webwinkel

marja, vledderveen

08-01-2020 |

Alles top!

“Snelle levering en dat in de kersttijd! Stevige verpakking. Niets op aan te merken.”

10
Toppershops heet vanaf nu Toppy!

Dat ziet er misschien even anders uit dan je gewend bent. Toppershops is namelijk van naam veranderd, vanaf nu heten wij Toppy! En bij een nieuwe naam hoort een nieuw uiterlijk én een spiksplinternieuwe webshop.

Toppy.nl is voortaan de plek voor ons gehele zwembad-, spa-, vijver- en outdoorassortiment. Zo vind je voortaan al het beste voor buiten onder één dak! Meer over Toppy lees je hier 🎉