Winkelwagen

  • Home
  • Advies
  • Een funtube kopen; welke past bij jou?

Een funtube kopen; welke past bij jou?

Laura

Geschreven door Laura

07 Jun 2019

Geef jouw vakantie of dagje weg een boost met een funtube! Een funtube kopen is namelijk echt een must wanneer je van waterplezier houdt. Zo is een funtube namelijk een garantie voor spektakel, adrenaline en zoals de naam al zegt super veel plezier.

Funtube; wat is het eigenlijk?

Maar wat is een funtube nu eigenlijk? Een funtube is een soort band waarmee je het water over vliegt, springt of stuitert. Daarnaast is een funtube heel eenvoudig te gebruiken. Je hoeft de funtube namelijk alleen maar op te blazen, aan je boot vast te maken en vervolgens kun je meteen het water op. Maar er zijn natuurlijk funtubes in allerlei soorten en maten maar welke soort funtube zijn er nu precies? Om jou te helpen bij een funtube kopen leggen wij dit aan jou uit!

Band achter boot

Iedereen heeft wel is van deze soort funtube gehoord, namelijk een band voor achter de boot. In een band achter boot kun je gaan zitten om vervolgens over het water te vliegen. Een band achter boot is een funtube voor 1 of 2 personen. Zo kun je dus alleen of samen met een vriend lekker het water over scheuren. Zo is een band achter boot een echte aanrader wanneer je op zoek bent naar wilde ritten over het water.

De Jobe Rumble funtube is een band voor achter de boot waarmee je urenlang plezier kunt beleven. Dit pakket bestaat uit de Jobe Rumble, een voetpomp, een wrist seal, een quick releaser, een veiligheidsvlag en een funtube touw. Zo hoef je je dus geen zorgen te maken en kun je ieder avontuur aan gaan met deze band voor achter de boot.

Bananenboot

Je kent het wel, je ligt op vakantie lekker te genieten van je rust en opeens komen ze voor de zoveelste keer vragen of je op de bananenboot wil. Dit is natuurlijk super vet maar hoe vet is het als je je eigen bananenboot hebt. Banaanvaren is een echte aanrader wanneer je graag met vrienden op een funtube wil varen. Zo kun je je vrienden tijdens het banaanvaren uitdagen voor een wedstrijdje wie het langste op de funtube kan blijven zitten. Zorg er dus voor dat jij jezelf de winnaar kunt noemen en haal je eigen bananenboot hier bij Toppy!

Wij bieden jou een bananenboot voor 2, 3 of 4 personen aan. Lijkt je banaanvaren echt iets voor jou? Klik dan hier en kijk welke bananenboot bij jou past.

Een funtube; voor hoeveel personen is deze nu eigenlijk?

Er zijn veel verschillende funtubes. Wij bieden jou een funtube voor 1, 2, 3, of 4 personen aan. Keus genoeg dus tijdens een funtube kopen. Vind je het dus het leukste om alleen het water op te gaan, kijk dan naar de 1 persoons funtube. Wanneer je het leuker vind om met vrienden het water op te gaan, kijk dan naar een 2, 3 of 4 persoons funtube. Kies dus zelf een funtube die bij jou past en maak je klaar voor een knots gekke rit op het water.

Ben je overtuigd en wil je graag een funtube kopen? Klik dan hier om te kijken naar alle funtubes die wij aanbieden.

Onafhankelijk gekeurd op basis van 12166 beoordelingen!
  • Onafhankelijke beoordelingen
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Gecertificeerde webwinkel

Frans, Van Roy

26-02-2020 |

Alles perfect in orde!

“Snel geleverd, en alles heel degelijk verpakt.”

9