Winkelwagen

Klantenservice: Bouw, reparatie en installatie

Terug naar het overzicht
 • Zwembad zelf bouwen

  Onze monteurs staan voor je klaar om je te helpen en te ontzorgen. Naast de bouwservice door onze ervaren monteurs kun je er ook voor kiezen om een deel of het gehele zwembad zelf aan te leggen. Hoewel het bouwen van een zwembad uiteraard goed moet gebeuren, zijn niet alle stappen moeilijk zelf uit te voeren. Wanneer je kiest om je zwembad zelf aan te leggen, dan kunnen onze monteurs je daarbij begeleiden. Ook bij het repareren en renoveren van het zwembad kunnen wij je helpen.

 • Service en installatie

  Hulp nodig bij de installatie van bijvoorbeeld een zwembadpomp of zwembadverwarming? Onze servicemonteurs hebben ruime ervaring in het installeren van complete techniekinstallaties. Daarnaast voeren ze ook servicebeurten uit en kunnen ze je ondersteunen bij het zomer- en winterklaar maken van het zwembad.

 • Contact opnemen

  Neem contact met ons op of kom langs in de showroom. Hier vertellen we je graag meer over het bouwen en onderhouden van een zwembad.

  Telefoonnummer: +31 (0)413 420319

  E-mail: klantenservice@toppy.nl

  Bezoekadres: Marie Curiestraat 8B, 5491 DD Sint-Oedenrode

Onafhankelijk gekeurd op basis van 12081 beoordelingen!
 • Onafhankelijke beoordelingen
 • Thuiswinkel Waarborg
 • Gecertificeerde webwinkel

Liesbeth, Soest

16-11-2019 |

Dikke 10!

“Geweldige service!! Nadat het gekochte artikel erg tegenviel, wilde ik het terugzenden. Na de retourprocedure te hebben gevolgd, kreeg ik het betaalde bedrag terug zonder het artik . . . ”

10
Toppershops heet vanaf nu Toppy!

Dat ziet er misschien even anders uit dan je gewend bent. Toppershops is namelijk van naam veranderd, vanaf nu heten wij Toppy! En bij een nieuwe naam hoort een nieuw uiterlijk én een spiksplinternieuwe webshop.

Toppy.nl is voortaan de plek voor ons gehele zwembad-, spa-, vijver- en outdoorassortiment. Zo vind je voortaan al het beste voor buiten onder één dak! Meer over Toppy lees je hier 🎉