Winkelwagen

  • Home
  • Advies
  • 7 dingen die je kunt doen in je hangmat & -stoel

7 dingen die je kunt doen in je hangmat & -stoel

Het is lekker weer en tijd om je hangmat weer tevoorschijn te halen. Dus hang je hangmat of hangstoel op en geniet van het zonnetje. Maar wat kun je nu allemaal doen in je hangmat of hangstoel? Met deze 7 top activiteiten ben je nog eventjes zoet en kun je genoeg leuke dingen doen in je hangmat.

1. Ontspannen

Deze was natuurlijk wel te verwachten, want als je een ding goed kan doen vanuit je hangmat is het ontspannen. Pak er een boek bij en ga eens lezen uit dat boek wat al dagen (maanden) onaangeraakt op je nachtkastje ligt te verstoffen.

2. Powernappen

Dit is eigenlijk het resultaat tijdens het ontspannen. Met het zonnetje op je gezicht vallen je ogen langzaam steeds verder dicht en voordat je het weet val je lekker in slaap. Na 20 minuutjes word je helemaal uitgerust wakker en kun je weer fris verder met je dag.

3. Naar de sterren kijken

Wees romantisch en nodig je liefje uit om 's avonds met jou naar de sterren te kijken. Voor romantiek hoeft het geen Valentijnsdag te zijn en het kan gewoon bij jou in de achtertuin.

4. 'Thuiswerken'

Met 30 graden wil niemand op kantoor zitten. Vertel tegen je collega's dat je thuis gaat werken en doe dat vanuit je hangmat of hangstoel. Ga zitten of liggen met je laptop op schoot en ga aan het werk. Wij weten zeker dat je een stuk productiever werkt zo met het zonnetje op je bol.

5. Letten op je kinderen

Als je kinderen nog klein zijn moet je nog vaak opletten tijdens het zwemmen. Dat kan natuurlijk vanuit een harde tuinstoel, maar waarom ga je niet lekker in hangstoel zitten of in je hangmat liggen? Zo kun je leuke dingen doen en tegelijkertijd op kinderen letten.

6. Je favoriete serie kijken

Met lekker weer wil je graag buiten zijn, maar je wilt natuurlijk niet je favoriete serie missen. Pak je telefoon, laptop of iPad erbij en ga lekker liggen in je hangmat. Zo creëer je de ideale thuisbioscoop, maar dan wel lekker in het zonnetje.

7. Verstoppertje spelen

Ja, ook jij verdient af en toe wat rust. Ook al betekent dat wel dat je je soms moet verstoppen voor je kinderen. Stel aan je kinderen voor om verstoppertje te doen en ga liggen in je hangmat. Als je een hangmat zonder spreidstok hebt vormt hij zich naar jouw lichaam en 'verdwijn' je in je hangmat. Zo kunnen jouw kinderen je 'nooit' vinden en heb jij, voor in ieder geval 5 minuten, wat rust. ;)

Onafhankelijk gekeurd op basis van 13986 beoordelingen!
  • Onafhankelijke beoordelingen
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Gecertificeerde webwinkel

Tanja, Tongeren

04-07-2020 |

Snelle service

“Top, alweer tevreden over de levering van onze warmtepomp.”

10