Winkelwagen

  • Home
  • Advies
  • Koelbox kopen; waar moet je opletten?

Koelbox kopen; waar moet je opletten?

Laura

Geschreven door Laura

03 May 2019

Een koelbox zorgt ervoor waar je ook naartoe gaat, je koud eten en drinken hebt. Zo kent iedereen in de basis natuurlijk wel hoe een koelbox werkt en wat het doet. Maar waar moet je nu precies op letten tijdens een koelbox kopen? Wij leggen dat hieronder aan jou uit.

Soort koelbox

Bij een koelbox kopen moet je jezelf eerst afvragen wat voor een soort koelbox je nodig hebt. Je hebt namelijk drie soorten koelboxen: een passieve koelbox, een autokoelbox en een elektrische koelbox. Een passieve koelbox is handig wanneer je jouw eten of drinken koel wil houden. Een passieve koelbox koelt echter niet. Hiervoor is een elektrische koelbox gemaakt. Een elektrische koelbox kan dus naast je producten koel houden deze ook nog is extra koelen. Een autokoelbox is, zoals de naam al zegt, geschikt voor in de auto. Het is namelijk altijd fijn als je wat eten en te drinken bij hebt tijdens een lange autorit. Een autokoelbox helpt jou dus deze lange autorit door te komen. Kijk dus goed waarvoor je een koelbox wil gebruiken en bepaal aan de hand daarvan welke soort het meest geschikt is.

Inhoud koelbox

Het is natuurlijk wel makkelijk dat je al het eten en drinken wat je mee wil nemen ook daadwerkelijk mee kunt nemen. Hierdoor is het slim om bij een koelbox kopen te kijken naar de inhoud van de koelbox. Om jou genoeg keuze hierin te geven, bieden wij koelboxen van 8L tot 66L aan. Keus genoeg dus!

Hierbij is het ook belangrijk om te weten wat er precies allemaal in kan. Zo kunnen niet alle soorten liter flessen in iedere koelbox. Zo passen er in kleine koelboxen bijvoorbeeld geen 2 liter flessen. Denk hier dus goed over na voordat je je aankoop doet.

Koelbox kopen, welke kies jij?

Nu je weet waarop je precies moet letten bij een koelbox kopen, kun je op zoek naar de koelbox die bij jou past. Vergelijk onderling de voordelen met elkaar en kom zo tot de perfecte aankoop.

Onafhankelijk gekeurd op basis van 11643 beoordelingen!
  • Onafhankelijke beoordelingen
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Gecertificeerde webwinkel

Michael, Volendam

10-07-2019 |

“Duidelijke website, scherpe prijzen, snelle levering.”

9
Toppershops heet vanaf nu Toppy!

Dat ziet er misschien even anders uit dan je gewend bent. Toppershops is namelijk van naam veranderd, vanaf nu heten wij Toppy! En bij een nieuwe naam hoort een nieuw uiterlijk én een spiksplinternieuwe webshop.

Toppy.nl is voortaan de plek voor ons gehele zwembad-, spa-, vijver- en outdoorassortiment. Zo vind je voortaan al het beste voor buiten onder één dak! Meer over Toppy lees je hier 🎉