Winkelwagen

  • Home
  • Advies
  • Slaaptips; hoe slaap je op de camping net zo goed als thuis

Slaaptips; hoe slaap je op de camping net zo goed als thuis

Laura

Geschreven door Laura

30 Jan 2019

Eindelijk weer op vakantie. De vorige voelt alweer als jaren geleden, je hebt er echt weer behoefte aan. Je vakantie naar een camping staat al maanden gepland en je vindt kamperen heerlijk. Het enige probleem waar je altijd tegenaan loopt is het slapen, je wil wel uitgerust thuis komen. Dus hoe slaap je op camping nou net zo goed als thuis. Wij hebben de beste slaaptips voor jou.

hoog luchtbed

Hoog luchtbed

Het allerbelangrijkst is toch wel je luchtbed. Het moet voelen alsof je thuis in je bed ligt, kies daarom voor een hoog luchtbed. Een hoog luchtbed geeft je het gevoel alsof je op een normaal matras ligt en dat is heel bevorderend voor je nachtrust. Doordat een hoog luchtbed hoger is dan een normaal luchtbed kun je makkelijker op zitten en kost het minder inspanning om in- en uit bed te stappen. Dit is toch wel een van de beste slaaptips die we je kunnen meegeven.

reiskussen

Reiskussen

Nummer twee van alle slaaptips is een >reiskussen meenemen. Jouw normale hoofdkussen van thuis neemt te veel plek in beslag in de koffer of achter in de auto. Daarvoor moet dus een oplossing komen. Een reiskussen van bijvoorbeeld Cuddlebug is perfect. Een aantal reiskussens van Cuddlebug zijn 2 in 1 reis/hoofdkussens. Zo kun je in het vliegtuig heerlijk slapen, maar als je eenmaal op bestemming bent slaap je, net zoals thuis, op een normaal kussen.

deken slaapzak

Deken slaapzak

Of het nu zomer of winter is, een deken of laken tijdens het slapen is een must. Welke slaapzak je het beste kan meenemen wordt natuurlijk mede bepaald door de temperatuur. Ga je naar een kouder gebied, dan heb je een slaapzak nodig met een laag comfort temperatuur. Maar ga je naar een gebied waar het heerlijk warm is, hoef je daar minder op te letten. Kun je nog niet echt een keuze maken welke slaapzak het beste bij jou past, lees dan deze blog.

afdekhoes

Afdekhoes

En de laatste tip uit het lijstje slaaptips is de aanschaf van een afdekhoes. Naast dat een afdekhoes je luchtbed beschermt, geeft het toch een extra gevoel van thuis. Je luchtbed voelt door een afdekhoes al meteen een stuk comfortabeler aan. En als de afdekhoes vies is, stop je hem eenvoudig in de was en voordat je het weet kan je weer genieten van een fris en schoon (lucht)bed.

Onafhankelijk gekeurd op basis van 12130 beoordelingen!
  • Onafhankelijke beoordelingen
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Gecertificeerde webwinkel

marja, vledderveen

08-01-2020 |

Alles top!

“Snelle levering en dat in de kersttijd! Stevige verpakking. Niets op aan te merken.”

10
Toppershops heet vanaf nu Toppy!

Dat ziet er misschien even anders uit dan je gewend bent. Toppershops is namelijk van naam veranderd, vanaf nu heten wij Toppy! En bij een nieuwe naam hoort een nieuw uiterlijk én een spiksplinternieuwe webshop.

Toppy.nl is voortaan de plek voor ons gehele zwembad-, spa-, vijver- en outdoorassortiment. Zo vind je voortaan al het beste voor buiten onder één dak! Meer over Toppy lees je hier 🎉