Winkelwagen

  • Home
  • Advies
  • Goedkope boot: een opblaasbare boot voor elk budget

Goedkope boot: een opblaasbare boot voor elk budget

Lekker met je opblaasbare boot het water op. Je ziet overal de grootste jachten en vetste boten maar helaas heb jij daar gewoon het geld niet voor. Maar geen paniek, ook jij kan je als een koning op het water voelen met de onderstaande boten. Wij hebben namelijk voor jou de beste boten per budget geselecteerd. Nu kun jij met een goedkope boot het water op en net zo hard genieten als de rest.

Goedkope boot budget 1; €12,95 - €39,95

Een goedkope boot levert helaas altijd iets in vergeleken met een duurdere boot. Een goedkope boot heeft dus minder opties, dat is jammer maar dat hoeft de pret zeker niet te bedrukken. Door de prijs is zijn de boten niet geschikt voor buitenboordmotoren. Maar boten uit deze prijsklasse zijn soms zelfs geschikt zijn voor 3 personen. Zo kunnen jij en je vrienden of kinderen met z’n allen tegelijkertijd genieten van het water.

Goedkope boot budget 2; €49,95 - €84,95

Een opblaasbare boot van deze prijsklasse heeft al wat meer mogelijkheden dan de budget 1 groep. Deze opblaasbare boten zijn namelijk allemaal geschikt voor een buitenboordmotor. Heerlijk, kun je het harde werk overlaten aan de motor en kun je zelf lekker genieten van het goede weer en je opblaasbare boot. Deze opblaasbare boten hebben ook een hoger maximale belasting waardoor ze meer kilo’s kunnen verdragen. Wat kan resulteren dat je met meerdere mensen in de opblaasbare boot kan zitten, heel gezellig.

Goedkope boot budget 3; €119,95 - €265,95

Dit zijn de duurste opblaasbare boten die wij hebben. Maar in deze boten kun je zeker met 4 personen en in een opblaasbare boot zelfs met 5 personen. Deze boten zijn allemaal geschikt voor een buitenboordmotor en zijn voorzien van een hengelsteun. Dus ook als je van vissen houdt kun je met deze boot uit de voeten.

Ben je er al uit?

Je hebt het waarschijnlijk al gemerkt dat hoe goedkoper de boot is, hoe minder personen de boot kan dragen en dat de opblaasbare boot minder functies heeft. Het is nu eenmaal zo, bij een goedkope boot moet je af en toe je wensen bijstellen. Maar je kan er net zo goed van genieten bij lekker weer als met een duurdere boot.

Onafhankelijk gekeurd op basis van 13131 beoordelingen!
  • Onafhankelijke beoordelingen
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Gecertificeerde webwinkel

Koen, Geetbets

27-05-2020 |

Super nog snel gekregen ondanks de corona tyd super toppy

“Super”

10